دفتر ترجمه رسمی شریعتی (آذرین)

مهاجرت به کانادا

مهاجرت کانادا

کانادا یکی از کشورهای توسعه‌یافته و مهاجرپذیر است که تقریباً 22 درصد جمعیت آن را مهاجران تشکیل می‌دهند. سؤال‌های زیادی در خصوص مهاجرت به کانادا، روش‌ها و شرایط اخذ اقامت کانادا در ذهن کاربران وجود دارد.

راه‌های مهاجرت به کانادا

یکی از مهم‌ترین سؤالات کاربران در خصوص مهاجرت به کانادا، روش‌های مهاجرت به این کشور است. راه‌های مهاجرت به کانادا متنوع است و این کشور مهاجران را از لاین‌ها و روش‌های مختلفی پذیرش می‌کند. از مهاجرت کاری گرفته تا سرمایه‌گذاری و مهاجرت تحصیلی، با توجه به هدف و شرایطی که دارید، امکان مهاجرت به کانادا برای شما وجود دارد.

افراد مختلف با توانایی، مهارت، سرمایه و شرایط متفاوت می‌توانند با استفاده از یکی از این روش‌ها به کانادا مهاجرت کنند. در ادامه مهم‌ترین روش‌های اخذ اقامت کانادا و مهاجرت به این کشور را بررسی می‌کنیم. اما قبل از آن، 2 ویدئو برای شما آماده کرده‌ایم که در آن‌ها روش‌های مهاجرت به کانادا را به‌طور مختصر توضیح داده‌ایم.

 

مهاجرت به کانادا از طریق کار

کانادا با کمبود نیروی کار مواجه است. به همین دلیل بخش زیادی از نیروی کار موردنیاز خود را از طریق مهاجران تأمین می‌کند. یکی از ویژگی‌های مهاجرت به کانادا از طریق کار، امکان دریافت اقامت دائم این کشور است. همین موضوع باعث شده تا مهاجرت کاری، یکی از پرطرفدارترین روش‌های مهاجرت به کانادا شود.

برنامه‌های متنوعی مانند جاب آفر، اسکیل ترید (Skilled Trade)، اسکیل ورکر (Skilled Worker)، خوداشتغالی کانادا (Self-Employed)، برنامه‌های استانی و … برای مهاجرت کاری به کانادا وجود دارد. بنابراین، افراد با شرایط مختلف می‌توانند با توجه به وضعیت و شرایط خود از طریق یکی از این روش‌ها به کانادا مهاجرت کنند.

معمولاً اولین قدم در مهاجرت کاری به کانادا، بررسی مشاغل مورد نیاز کانادا است. برای مهاجرت کاری به کانادا از طریق برخی روش‌ها، باید شغل و تخصص شما در لیست ناک باشد. اطلاعات بیشتر درباره مهاجرت به کانادا از طریق کار را در مطلب زیر مطالعه کنید:

مهاجرت تحصیلی به کانادا

تحصیل در کانادا نه‌تنها فرصتی برای دریافت اقامت دائم این کشور، بلکه راهی برای تحصیل در بهترین سطح آموزش است. ویزاهای مختلفی برای تحصیل در کانادا صادر می‌شود که با توجه به شرایط‌تان می‌توانید با استفاده از آن‌ها به کانادا مهاجرت کنید.

یکی از این روش‌های تحصیلی، کوآپ کانادا (Co-op) است که به کمک آن می‌توانید در کانادا تحصیل کرده و هم‌زمان کار کنید.

از مزایای تحصیل در کانادا؛ امکان اخذ بورسیه تحصیلی و امکان تحصیل به 2 زبان فرانسه و انگلیسی است.

روش‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاری در کانادا وجود دارد: کارآفرینی، استارتاپ، سرمایه‌گذاری استانی و خرید بیزینس. با توجه به میزان سرمایه و شرایطی که دارید، می‌توانید یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری را انتخاب کرده و اقامت کانادا از طریق سرمایه‌گذاری را بگیرید.

هرکدام از روش‌های سرمایه‌گذاری در کانادا شرایط و قوانین خود را دارد. بعضی ایالت‌های کانادا هم شرایط خاص خود را برای پذیرش مهاجران از طریق کار و سرمایه‌گذاری دارند. به همین دلیل یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری در کانادا، سرمایه‌گذاری استانی است.

در ادامه مهم‌ترین راه‌های گرفتن ویزای سرمایه‌گذاری کانادا را هم به‌طور خلاصه معرفی می‌کنیم:

سرمایه‌گذاری در کانادا از طریق استارتاپ

یکی از ویژگی‌های خوب این روش، امکان دریافت اقامت دائم کانادا است. این اقامت برای فرد متقاضی و خانواده او صادر می‌شود.

3 شرط کلی برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا وجود دارد:

ثابت کنید کسب‌وکار موفقی دارید و یک طرح تجاری (Business Plan) مبتکرانه داشته باشید.

طرح تجاری شما بتواند برای شهروندان کانادایی شغل ایجاد کند.

طرح تجاری شما بتواند در مقیاس جهانی رقابت کند.

ازجمله شرایط دیگر استارتاپ کانادا این موارد است:

مهم‌ترین شرایط اخذ ویزای استارتاپ کانادا
مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی CLB 5 در تمامی مهارت‌ها
اخذ نامه حمایتی طرح تجاری و کسب‌وکار از یکی از سرمایه‌گذاران مورد تائید کانادا:
ریسک‌پذیرها (Venture Capitals)، آنجل‌ها (Angel Investors) و انکوباتورها (Incubators)
تمکن مالی 13 هزار تا 35 هزار دلار با توجه به تعداد افراد خانواده

 

سرمایه‌گذاری در کانادا از طریق ثبت شرکت

متقاضیان می‌توانند یکی از 4 نوع شرکت زیر را برای ثبت در کانادا انتخاب کنند:

شرکت خصوصی (Sole Proprietorship)

شرکت مشارکتی (Partnership)

شرکت سهامی (Corporation)

شرکت تعاونی (Cooperative)

برای ثبت شرکت در کانادا، باید از طریق یکی از دو روش ثبت شرکت فدرال یا ثبت شرکت استانی اقدام کنید.

در روش استانی، با توجه به اینکه استان خاصی برای ثبت شرکت انتخاب می‌شود، شرایط هر استان متفاوت است. شرایط ثبت شرکت در کانادا با توجه به نوع شرکت، استانِ مدنظر و موارد دیگر متفاوت است. اما به‌طورکلی مهم‌ترین شرایط اخذ ویزای کانادا از طریق ثبت شرکت این موارد هستند:

مهم‌ترین شرایط ثبت شرکت در کانادا
داشتن طرح تجاری و بیزینس پلن قوی انتخاب نام مناسب و تعیین نوع مالکیت
انتخاب سرمایه‌گذار ارائه یک آدرس در کانادا برای ثبت شرکت
پرداخت هزینه‌های ثبت شرکت

 

سرمایه‌گذاری در کانادا از طریق خرید بیزینس

خرید بیزینس هم یکی از راه‌های اخذ اقامت کانادا و سرمایه‌گذاری در این کشور است. در این روش، متقاضی می‌تواند ویزای Work Permit کانادا را با خرید یک کسب‌وکار در این کشور اخذ کند. متقاضی پس از اخذ این ویزا و شروع به کار هم می‌تواند برای اخذ اقامت دائم کانادا درخواست دهد. اطلاعت بیشتر در خصوص خرید بیزینس در کانادا را در مطلب زیر مطالعه کنید:

مهاجرت به کانادا از طریق خوداشتغالی

اگر در حوزه‌های فرهنگی، هنری و ورزشی فعالیت می‌کنید و به زندگی و کار در کانادا هم علاقه دارید، می‌توانید از طریق برنامه خوداشتغالی (Self-employment) به کانادا مهاجرت کنید. البته ویزای خوداشتغالی در ایران به نام‌های ویزای هنرمندان کانادا و ویزای ورزشکاران هم شناخته می‌شود.

مهم‌ترین تخصص‌های مورد تائید برای اخذ ویزای خوداشتغالی کانادا این موارد هستند:

تخصص‌های ورزشی تخصص‌های فرهنگی-هنری
ورزشکار طراح
مربی ورزشی نویسنده
داور ورزشی نقاش
راهنما و مربی برنامه‌های ورزشی نوازنده
عکاس

 

البته مشاغل فرهنگی و هنری تنها به این موارد ختم نمی‌شود و اینجا فقط چند مورد را آوردیم. خلاصه‌ای از شرایط برنامه خوداشتغالی کانادا:

داشتن حداقل 2 سال سابقه کار حرفه‌ای در مشاغل فرهنگی و هنری در 5 سال گذشته

داشتن علاقه و توانایی بالا برای شرکتِ فعال در برنامه‌های ورزشی و فرهنگی-هنری در کانادا

کسب حداقل 35 نمره از 100 در سیستم امتیازبندی خوداشتغالی

داشتن تمکن مالی و توانایی پرداخت هزینه‌های زندگی در کانادا حداقل برای 6 ماه

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری (Express Entry)

اکسپرس اینتری یک سیستم مهاجرتی مبتنی بر امتیازبندی است. در این سیستم با توجه به شرایط‌تان امتیازی به شما داده می‌شود. هر چه امتیاز بالاتری کسب کنید، شانس اخذ اقامت کانادا برای شما بالاتر است.

در این سیستم، متقاضیان با توجه به معیارهای زیر رتبه‌بندی می‌شوند:

معیارهای امتیازبندی اکسپرس انتری کانادا
سن میزان تحصیلات سابقه کار
مهارت‌های زبان انگلیسی/ فرانسوی میزان انطباق‌پذیری داشتن پیشنهاد شغلی

 

این سیستم چهار برنامه برای ورود مهاجران دارد:

اسکیل ورکر (Federal Skilled Worker Class)

اسکیل ترید (Federal Skilled Trades Program)

برنامه تجربه کار کانادایی (Canadian Experience Class)

برنامه مهاجرت استانی کانادا یا (Provincial Nominee Programs) یا به‌اختصار PNP

اکسپرس اینتری، بهترین روش برای مهاجرت به کانادا از طریق تخصص است.

مهاجرت به کانادا از طریق پناهندگی

به‌جز در موارد استثنایی، پناهندگی روش مناسبی نیست و هیچ‌یک از وکلا و مشاوران مهاجرتی این روش را توصیه نمی‌کنند. با درنظرگرفتن خطرات، مشکلات و معضلات پناهندگی و مدت‌زمان بررسی پرونده، این روش از آخرین راه‌های مهاجرت است.

با توجه‌ به آمار بالای درخواست‌ها برای پناهندگی کانادا، هیئت مهاجرت و پناهندگی کانادا (Immigration and Refugee Board of Canada) به‌صورت مستقل مسئول رسیدگی به درخواست‌های پناهندگی در کانادا است.

بررسی درخواست‌ها در این روش، با دقت بالا و به‌سختی انجام می‌شود تا تنها افرادِ واجد شرایط بتوانند وارد کانادا شوند. روش‌های مهاجرت به کانادا آن‌قدر متنوع است که تقریباً هر فرد با هر شرایطی که داشته باشد، می‌تواند از روش‌های قانونی برای مهاجرت به این کشور استفاده کند.

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج، یکی از ساده‌ترین روش‌های مهاجرت است. اما نه به این سادگی‌ها هم که شما فکر می‌کنید! IRCC (اداره مهاجرت کانادا) صراحتاً اعلام کرده است افرادی که فکر می‌کنند ازدواج صوری و ساختگی، بلیت ورود آن‌ها به کانادا است، سخت در اشتباه هستند!

مهم‌ترین شرایط مهاجرت از طریق ازدواج به کانادا این موارد هستند:

همسر شما شهروند قانونی کانادا باشد

همسر شما توانایی کافی برای حمایت مالی شما در طول مدت اقامت را داشته باشد

ازدواج شما قانونی، قابل‌اثبات و همراه با مدارک و اسناد معتبر باشد

این موارد هم می‌تواند ازدواج شمارا ساختگی و صوری جلوه دهد:

اگر متقاضیان مدت‌زمان کوتاهی قبل از ارائه درخواست اقامت کانادا از طریق ازدواج با همسر یا پارتنر خود آشنا شده باشند

یا به‌تازگی و در آستانه ارائه درخواست ویزا ازدواج کرده باشند

این نکته را هم باید بدانید که؛ با ازدواج با یک شهروند کانادایی، همان موقع به شما تابعیت داده نمی‌‎شود. شما باید با اسپانسرشیپ همسر کانادایی خود وارد این کشور شوید و حداقل 3 سال در کانادا زندگی کنید. بعد از 3 سال می‌توانید اقامت دائم کانادا را بگیرید

اخذ اقامت کانادا از طریق تولد فرزند

کانادا به اصل خاک پایبند است. (یعنی هر نوزادی که در این کشور به دنیا بیاید، تابعیت بی‌قیدوشرط کانادا را می‌گیرد.)

نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که:

والدینِ کودکی که در کانادا به دنیا آمده نمی‌توانند تابعیت کانادا را بگیرند و تابعیت فقط و فقط به کودکِ متولد شده در خاک این کشور داده می‌شود. (اراضی دریایی و حریم هوایی کانادا هم جزو خاک این کشور هستند.)

دریافت اقامت کانادا از طریق تولد فرزند، زمانی برای والدین امکان‌پذیر است که آن فرزند به سنِ 18 سالگی رسیده باشد و با داشتن شرایط لازم، اسپانسر والدین خود شود.

مهاجرت به کانادا از طریق فامیلی، خانوادگی و اسپانسرشیپ

از متداول‌ترین سؤال‌های متقاضیان برای مهاجرت به کانادا، مهاجرت از طریق فامیلی، اسپانسرشیپ و خانوادگی است. برای اخذ اقامت کانادا از این روش، باید یک نفر از اعضای خانواده یا خویشاوند درجه‌یک شما شهروند کانادا باشد.

خویشاوند درجه 1 یعنی: مادر، پدر، خواهر، برادر، همسر و فرزندان. این فرد مقیمِ کانادا همچنین باید توانایی حمایت مالی شمارا داشته باشد یا اسپانسر شما شود. از این روش، شما ویزای اسپانسرشیپ کانادا می‌گیرید و با حمایت یک شهروند کانادایی به این کشور مهاجرت می‌کنید.

برنامه‌های مهاجرت استانی کانادا

دولت کانادا این اختیار را به استان‌ها داده است تا با توجه به نیازهای خود درزمینهٔ کار، سرمایه‌گذاری، تحصیل و … مهاجر جذب کنند. به همین دلیل برنامه های استانی کانادا (Provincial Nominee Programs) یا PNP به وجود آمد که مختص کار و زندگی در یک استان هستند.

همه 10 استان کانادا به‌جز ایالت کِبِک (Quebec) برنامه مختص به خود را برای PNP دارند. روش‌های مهاجرت استانی به کانادا هم متنوع است. با اخذ جاب آفر کانادا در یک استان، سیستم اکسپرس اینتری، سرمایه‌گذاری و … می‌توانید به یکی از استان‌های کانادا مهاجرت کنید.

بریتیش کلمبیا (British Columbia)، نیوبرانزویک (New Brunswick) و ساسکاچوان (Saskatchewan) از استان‌های محبوب برای مهاجرت در بین ایرانیان هستند.

 

برنامه مهاجرت روستایی و استان‌های شمالی کانادا (RNIP)

پایلوت مهاجرت به روستاها و مناطق کم‌جمعیت کانادا در سال 2019 به‌عنوان ابتکاری تازه برای تحریک رشد اقتصادی و رشد جمعیتی در این مناطق راه‌اندازی شد.

لیست شهرهای این مناطق به‌طور مداوم آپدیت می‌شود؛ هرچند در حالِ حاضر، 11 شهر کوچک در لیست پایلوت مهاجرت روستایی کانادا قرار دارند. تیمینس (Timmins)، گرتنا (Gretna) و موس جاو (Moose Jaw) چند مورد از این شهرها هستند.

این پایلوت یک روش مهاجرتی کاری است و استان موردنظر پس از بررسی نیازهای خود به نیروی کار، متقاضیان را تائید کرده و برای آن‌ها ورک پرمیت صادر می‌کند.

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا گزینه‌ای بسیار مناسب برای سفر و گشت‌و‌گذار در این کشور است. البته این ویزا فقط با اهداف گردش و تفریح صادر نمی‌شود. شما می‌توانید برای سر زدن به خانواده یا دوستان، شرکت در جلسات کاری و … هم ویزای توریستی کانادا بگیرید.

ویزای توریستی کانادا 3 نوع است:

ویزای سینگل کانادا (Single entry visa)

این ویزا یک‌بار ورود است و با آن می‌توانید تا 6 ماه در کانادا بمانید. در صورت خروج از کانادا و تمایل به ورود مجدد، باید برای صدور یک ویزای جدید درخواست دهید.

ویزای مولتی کانادا (Multiple entry visa)

این ویزا چندبار ورود است و با هر بار ورود به کانادا می‌توانید تا 6 ماه در این کشور بمانید. سقف ویزای مولتی هم 10 سال است اما با توجه به اعتبار 5 ساله پاسپورت ایران، به آن ویزای 5 ساله هم می‌گویند.

سوپر ویزای کانادا (Super Visa)

این ویزا به‌طور خاص برای والدین، پدربزرگ‌ها و مادربزرگِ‌هایی در نظر گرفته شده است که فرزند یا نوه آن‌ها اقامت دائم کانادا را داشته باشد. این افراد با سوپر ویزای کانادا می‌توانند در هر ورود تا 2 سال و نهایتاً تا سقف 10 سال در کانادا بمانند.

درست حدس زدید! ویزای توریستی یک روش مهاجرتی به کانادا نیست و اقامت شما موقتی است. اما در مدت سفر می‌توانید شرایط مهاجرت خود را ساده‌تر کنید.

شرایط مهاجرت به کانادا

شرایط مهاجرت به کانادا، با توجه به روشی که برای مهاجرت انتخاب می‌کنید متفاوت است. هرکدام از روش‌های مهاجرتی؛ شرایط، قوانین و مدارک خاص خود را می‌خواهند.

برای مثال: اگر می‌خواهید با ویزای تحصیلی وارد کانادا شوید، سطحِ زبان انگلیسی یا فرانسه موردنیاز برای شما، با فردی که از راه سرمایه‌گذاری وارد کانادا می‌شود، یکی نیست. بعضی از شرایط اقامت در کانادا عمومی است و برای چند روش یا همه روش‌های مهاجرتی وجود دارد.

در ادامه دو سؤال از پرتکرارترین سؤال‌های بخش شرایط مهاجرت به کانادا را بررسی می‌کنیم.

آیا مهاجرت به کانادا بدون مدرک زبان ممکن است؟

بله! روش‌های معدودی مانند ICT کانادا نیازی به مدرک زبان ندارند. اما به‌طورکلی برای مهاجرت به کانادا باید دانش زبان انگلیسی یا فرانسه داشته باشید.

حداکثر سن برای مهاجرت به کانادا چقدر است؟

محدودیت سنی برای بیشترِ روش‌های مهاجرت به کانادا وجود ندارد. اما داشتن سن مناسب می‌تواند شانس اخذ ویزا را برای شما بالا ببرد. برای مثال در اکسپرس انتری، سنین 35-18 سال بیشترین امتیاز را از بخش سن می‌گیرند.

امتیازبندی مهاجرت به کانادا و مدارک موردنیاز هم جزو همین شرایط است که در ادامه آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

هزینه مهاجرت به کانادا

هزینه مهاجرت به کانادا با توجه به روشی که برای رفتن انتخاب می‌کنید متفاوت است. هزینه‌های مهاجرت به کانادا را می‌توان به 2 دسته تقسیم‌بندی کرد:

هزینه‌های دولتی بررسی پرونده، انگشت‌نگاری، سفارت، آزمایش‌های موردنیاز، صدور ویزا و اجازه اقامت

هزینه‌های وکیل، پیگیری پرونده، ترجمه مدارک و …

هزینه‌ها، با رفتن به کانادا بازهم گریبان گیر شما خواهند بود! درواقع هزینه زندگی در کانادا هم یکی از دغدغه‌های متقاضیان مهاجرت به این کشور است.

امتیاز مهاجرت به کانادا

بعضی از راه‌های مهاجرت به کانادا مانند خوداشتغالی (Self-Employment) و اکسپرس انتری (Express Entry) سیستم امتیازبندی دارند. اما معمولاً منظور از امتیازبندی مهاجرت به کانادا، امتیازدهی اکسپرس اینتری است.

این رتبه‌بندی در 2 مرحله انجام می‌شود. در مرحله اول باید امتیاز 67 از 100 بگیرید و امتیازبندی کلی هم از 1200 محاسبه می‌شود. حداقل عدد قبولی هم در هر دوره قرعه‌کشی متفاوت است. درنهایت با قبولی در اکسپرس اینتری، ویزای کانادا به شما داده می‌شود. در ویدئوی زیر با امتیازبندی اکسپرس انتری بیشتر آشنا می‌شوید:

مدرک زبان موردنیاز برای مهاجرت به کانادا

یکی از دغدغه‌های اصلی متقاضیان مهاجرت، مدرک زبان است. کانادا یک کشور دوزبانه است و زبان انگلیسی و فرانسوی هر دو زبان رسمی و پرکاربرد در این کشور هستند.

3 نوع آزمون و مدرک زبان برای مهاجرت به کانادا مورد تائید است:

آیلتس (IELTS)

سلپیپ (CELPIP)

تِف (TEF)

با آیلتس احتمالاً آشنایی دارید!

سلپیپ (CELPIP):

سلپیپ مخفف Canadian English Language Proficiency Index Program است. این آزمون توسط اداره مهاجرت کانادا تهیه شده و مختص مهاجرت به کاناداست.

تِف (TEF):

تِف مخفف (Test d’évaluation du français) است و برای تعیین سطح مهارت زبان فرانسه طراحی شده است.

مدرک تافل (TOEFL) مورد تائید اداره مهاجرت کانادا نیست؛ هرچند برای اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه‌های کانادا و مهاجرت تحصیلی به کانادا می‌توان از آن استفاده کرد.

حداقل نمره زبان موردقبول هم برای روش‌های مهاجرتی مختلف، متفاوت است. نمره تعیین سطح زبان هم طبق دو معیار CLB و NCLC سنجیده می‌‎شود. CLB از 4 (ضعیف) تا 10 (عالی) ارزیابی می‌شود.
برای مثال: نمره زبان موردنیاز برای مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری در زیر آمده است:

نمره زبان موردنیاز برای اکسپرس انتری
اسکیل ورکر (FSWC) CLB 7 معادل نمره 6 در تمامی مهارت‌های آیلتس
اسکیل ترید (FSTP) CLB 5 در اسپیکینگ و لیسنینگ (نمره 5 آیلتس)
CLB 4 در ریدینگ و رایتینگ (نمره 3.5 و 4 آیلتس)

اگر در هر دو زبان فرانسه و انگلیسی مهارت داشته باشید، شانس اخذ ویزای کانادا در برنامه‌ای مانند اکسپرس اینتری بالاتر است. در ویدئوی زیر هم می‌توانید اطلاعات بیشتری دراین‌باره به‌دقت آورید:

مقاله کامل مدرک زبان موردنیاز برای مهاجرت به کانادا و جداول تبدیل نمرات آزمون‌های آیلتس، سلپیپ و تف را هم می‌توانید در مطلب زیر مطالعه کنید:

پاسپورت کانادا

پاسپورت کانادا یکی از معتبرترین پاسپورت‌های دنیا است. طبق جدیدترین رتبه‌بندی موسسه‌ Passport Index: پاسپورت کانادا رتبه 16 قدرتمندترین پاسپورت‌های دنیا را در اختیار دارد. رنکینگ Henley Passport Index هم پاسپورت کانادا را در رتبه 9 قدرتمندترین پاسپورت‌های دنیا قرار داده است.

رنکینگ Passport Index 2021 رنکینگ Henley Passport Index 2021
16 9

 

با داشتن پاسپورت کانادا می‌توانید به 113 کشور بدون ویزا و با ویزا پس از ورود سفر کنید. قدم اول در اخذ پاسپورت کانادا، اخذ اقامت این کشور است. بعد از اقامت در کانادا به مدت 3 سال، می‌توانید برای شهروندی این کشور درخواست دهید. این 3 سال اقامت باید در 5 سال منتهی به ارائه درخواست شهروندی شما باشد.

بعد از اخذ شهروندی کانادا هم می‌توانید این پاسپورت قدرتمند را بگیرید.

مدارک لازم برای مهاجرت به کانادا

بعضی از مدارک لازم برای مهاجرت به کانادا با توجه به روش مهاجرتی متفاوت است. مثلاً برای تحصیل در کانادا باید مدارک تحصیلی، ریزنمرات و نامه پذیرش دانشگاه را به همراه داشته باشید.

اما بعضی مدارک، عمومی است و برای اخذ ویزای کانادا و رفتن به این کشور موردنیاز است:

اصل و کپی پاسپورت معتبر و مدت‌دار

گواهی سوءپیشینه

اصل و کپی مدارک شخصی (شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت یا معافیت (برای آقایان))

مدارک معتبر سوابق کاری و سابقه بیمه

نامه تمکن مالی معتبر صادره از بانک

مدرک معتبر و مدت‌دار زبان انگلیسی یا فرانسوی (CELPIP, IELTS, TEF, TOEFL)

عکس دیجیتالی

برای بعضی از روش‌های مهاجرتی هم این مدارک مهم هستند:

مدارک تحصیلی

نامه پذیرش دانشگاه

دعوت‌نامه استانی کانادا

نامه جاب آفر

مدارک ازدواج یا طلاق

مدرک داشتن حامی یا خانواده درجه‌یک در کانادا

البته معمولاً بیشتر این مدارک باید ترجمه و تائید شوند. طبیعی است که در روند اخذ ویزا، مدارکی از شما بخواهند که در این لیست نباشد. تکمیل فرم‌های مربوطه و ارائه رسید پرداخت هزینه‌های دولتی هم جزو همین مدارک است.

وکیل مهاجرت به کانادا

مهاجرت یک روند زمان‌بر و پر چالش است. وجود یک وکیل یا مشاور مهاجرتی می‌تواند این روند را سریع‌تر کرده و درصد موفقیت پرونده مهاجرتی را بالاتر ببرد. احتمالاً می‌دانید موارد زیادی هستند که ممکن است باعث شوند درخواست ویزای شما رد شده یا حتی تا چندین سال برای مهاجرت به کانادا ممنوع‌الورود شوید.

انتخاب روش اشتباه، نقص مدارک، دروغ گفتن و … جزو این موارد هستند. وکیل مهاجرت به کانادا با اطلاع از جدیدترین قوانین و شرایط، شمارا در این روند راهنمایی می‌کند. مشاور مهاجرتی کانادا با توجه به شرایط و مدارک‌تان، بهترین روش را به شما پیشنهاد داده و به شما در روند اخذ ویزا کمک می‌کند.

یکی از سؤال‌های مهم کاربران درزمینهٔ مشاوره مهاجرت به کانادا این است که:

وکیل خود را از ایران انتخاب کنیم یا کانادا؟

تصمیم دراین‌باره کاملاً بر عهده خود شماست. اما از مهم‌ترین مزایای وکیل مهاجرتی کانادا در ایران این است که:

شما می‌توانید به‌راحتی با آن‌ها در تماس باشید، از روند پیگیری پرونده مطلع شوید، به‌صورت حضوری آن‌ها را ملاقات کرده و احساس راحتی و اطمینان بیشتری در روند پُراسترس و پُرچالش مهاجرت داشته باشید.

برای مشاوره مهاجرت به کانادا توسط مشاوران پارسی کانادا کافی است فرم ارزیابی مهاجرت را پر کنید. مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس می‌گیرند. جزئیات بیشتر درباره وکیل مهاجرت به کانادا و خدمات پارسی کانادا در این خصوص مطلب زیر را بخوانید:

برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنم؟

بهترین مسیر ممکن برای اینکه سریع و راحت به کانادا مهاجرت کنید موقعی مشخص می‌شود که ابتدا شرایطتان به‌دقت ارزیابی شود.

آمار مهاجرت ایرانیان به کانادا

طبق آمار سایت cicnews، داده‌های اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا (Immigration, Refugees and Citizenship Canada ) نشان می‌دهد که 2021 سال بزرگی برای مهاجرت ایرانیان بوده است. کانادا در سال 2020 پذیرای بیش از 11000 ایرانی بود و این کشور را به هشتمین کشور مبدأ مهاجران جدید در سال 2021 تبدیل کرد. همچنین ظرفیت پذیرش مهاجران در کانادا در سال‌های اخیر رو به افزایش بوده است. در برنامه مهاجرت 2022-2024، کانادا برای پذیرش 431645 نفر برای اقامت دائم برنامه‌ریزی کرده است. جالب است بدانید که بر پایه آمار ۲۰۱۱ تعداد ۱۶۳٬۲۹۰ نفر با تبار ایرانی در کانادا زندگی می‌کردند.

سخن پایانی

سالانه ایرانیان بسیاری به کشور کانادا مهاجرت می‌کنند. این مهاجران روش‌های متنوعی را برای دریافت اقامت کانادا انتخاب می‌کنند. چه به‌عنوان یک دانشجو و چه به‌عنوان یک سرمایه‌گذار می‌توانید در کانادا زندگی کنید.

در این مقاله ما تمام روش‌ها و الزاماتی که دروازه ورود شما به این کشور هستند بررسی شد. علاوه براین؛ به‌طور دقیق به شرایط مهاجرت به کانادا پرداختیم. واضح است که دانستن این نکات مهم در خصوص مهاجرت به کانادا، روند مهاجرتی شمارا ساده‌تر و سریع‌تر می‌کند.

 

Loading

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب سایت